Fremtiden er et fælles ansvar: Vi skal alle give en hånd med – og du kan hjælpe på mange måder!

Vi har en fælles opgave

Varde Kommune skal også i fremtiden være et godt sted at bo, og vi kan få det til at ske, hvis vi alle arbejder mod det samme mål. 

Når vi trækker i samme retning, skaber vi en kraftfuld bevægelse, der kan drive områdets udvikling i mange år fremover. Alt det, vi holder af i dag, skal vi hjælpe hinanden med at sikre også findes i morgen.

Med naturen sikrer vi fremtiden!

vi samler billederne i Naturen

Der er mange måder at bruge naturen på. Vi i Naturen rummer det hele - både skattejagt i skoven, isspisning ved stranden, vandretur i vildmarken og mange andre aktiviteter i det fri. Tag et billede, når du er på opdagelse i naturen, og del det med os på Instagram med hashtagget #viinaturen

Del dine oplevelser med os på Instagram! 

En levende vision med muligheder

Vi vil være kendt som stedet, hvor vi tænker naturens enestående kvaliteter ind som ekstra ressourcer i de ting, vi gør i hverdagen. Visionen forbliver kun levende og værdifuld for os, hvis vi alle lader naturen være en del af vores aktiviteter. 

Vi har med andre ord brug for, at også du er med til at gøre visionen levende.

Kommunikationsbureauet Design Fordi har leveret design og oplæg til visionen.

Se oplægget fra Design Fordi

Hvad betyder logoet?

Vi i Naturens logo symboliserer naturens eget mønster, der er dannet efter fibonacci-talrækken. Vi ser det i solsikkeblomsten, kogler og en række andre steder i naturen.

Netværket, der bærer Vi i Naturen som bevægelse afhænger af hver enkelt person, der hjælper til. På samme måde er logoet afhængig af hver en lille prik i mønsteret.

Fjerner man en prik, går mønsteret i stykker.

6 fotos

Vi i Naturen
- det fleksible slogan

Vi i Naturen er et fleksibelt slogan, som du kan bruge, når du laver aktiviteter eller planlægger arrangementer i naturen. 

Rammen om sloganet er Vi i Naturen, og du fylder selv indhold på, der beskriver, hvad du laver i naturen.

Slip kreativiteten løs, når du sammensætter dit helt eget Vi i Naturen-slogan. 

Bliv inspireret

Se hvordan andre har brugt visionen i praksis og bliv inspireret.