Vi er kreative i naturen og hækler visions-huer

Vi er kreative i naturen

Visionen er til for alle, og den kan bruges på mange måder. De kreative har taget visionen til sig og udviklet opskrifter på visions-huer, så alle kan få gavn af dem. 

2 fotos

Hækl din egen


Du kan hækle din egen bøllehat, sommerhat eller modellen med øreklapper til de mindste. Huen kan laves så den passer til alle, og er god når ørerne skal holdes varme, eller panden skal beskyttes mod solens stråler.

Vi vil gerne have flere varianter af den fine hue med visions-logoet, så hvis du har en god idé, er du velkommen til at sende den til os, hvad enten det er en hue, vanter eller noget helt tredje. Den skal blot indeholde det prikkede mønster fra logoet.

hæklekit med opskrift


Mange børnehaver har plante-med-bedste-dag, og i den anledning har flere hæklet huer som de kunne bruge på dagen, så de kunne vise dem frem i solen.
Ho Strik har gjort det nemt for de kreative, her kan man nemlig bestille et hæklekit med opskrift, så det er hurtigt at komme i gang. 

Få det her

2 fotos

Hvis du ikke selv hækler, men gerne vil have Vi i Naturens logo på dit tøj, kan du bestille et mærkat som du blot syer på.

Se hvordan andre bruger visionen

Erfaringer med visionen