Inspiration Dyk ned i værktøjs­kassen – og kom godt i gang med Vi i Naturen

Hvordan gør vi så i praksis?

Du kan være med i "Vi i Naturen"-bevægelsen på mange måder. Her på siden kan du se, hvilke materialer du kan bruge - ud over din livlige fantasi - når du planlægger en aktivitet eller et arrangement, der foregår i det fri eller på anden måde relaterer sig til naturen. 

Slogan og logo er til fri afbenyttelse alene eller sammen med andre logoer. 

Kig og lad dig inspirere!

 

Bliv inspireret

Se hvordan andre har brugt visionen i praksis og bliv inspireret.

3 fotos

Download logoet

Logoet for Vi i Naturen bygger på naturens egen fibonacci-talrække, der danner et tæt mønster. Vi ser det blandt andet i solsikkeblomster og kogler. 

Vi i Naturen kommer bedst ud i verden, når flest muligt gør brug af logoet.

Download det her og vær med til at sende Vi i Naturen ud i verden. 

Logo - Vi i Naturen - sort - jpg-fil
Logo - Vi i Naturen - sort - png-fil
Logo - Vi i Naturen - sort - ai-fil
Logo - Vi i Naturen - hvid - ai-fil
Logo - Vi i Naturen - hvid - png-fil

Gimmicks i værktøjskassen

Har du et arrangement eller en aktivitet, du gerne vil kæde sammen med Vi i Naturen, er der hjælp at hente – Vi har samlet en række materialer, du kan søge om at få kvit og frit, hvis vi vurderer, at dit arrangement og Vi i Naturen kan understøtte hinanden. Udfyld formularen her, så vender vi tilbage til dig hurtigst muligt.

Herunder kan du se, hvad vi lige nu har i værktøjskassen.

HÆKL din egen Vi I NATUREN SOMMERHAT og Bøllehat

Vi har udviklet en opskrift på en hæklet hat med et Vi i Naturen-inspireret fibronacci-logo. Du skal selv hækle hatten. Med lidt finger-snilde og lidt hækleerfaring kan du fint lykkes med det. Lav f.eks. hatten med hvid bundfarve og sort logo. Der er både størrelser til de mindste og til de voksne. Til de nyfødte kan du selvfølgelig også lave en lyseblå eller lyserød med det sorte logo.

Find links til bøllehatten og sommerhatten her

God fornøjelse!

 

Stickers og tatoveringer

Har du et arrangement med mange deltagere, hvor du har mulighed for at dele materiale ud, så kan du måske bruge stickers og tatoveringer med Vi i Naturens logo. Tatoveringerne er lavet på naturlige farvestoffer og går væk efter et par dage. Tatoveringer er et hit blandt børn og barnlige sjæle.

Udfyld formularen her - så vender vi tilbage til dig.

Postkort

Uddel postkort med flotte billeder, der hver på sin måde illustrerer Vi i Naturen. Vi har seks forskellige slags postkort, som du kan få fingre i ved at udfylde formularen og beskrive, hvordan du vil bruge postkortene. Sendes til en ven der trænger til en at mærke naturen.

Udfyld formularen her - så vender vi tilbage til dig.

Brænd naturen ind i bevidstheden

Brændemærket er vores ultimative bud på brug af logoet Vi i Naturen. Her er der ingen fortrydelsesret! Til gengæld får du mærket dit udstyr eller materiale i en naturlig stil. Du låner brændemærket sammen med en gasbrænder til opvarmning af mærket, og så er det bare at gå i gang.

Udfyld formularen her - så aftaler vi nærmere.

Hvordan kan vi støtte op om dine aktiviteter?

Hvis du gerne vil have materialer fra værktøjskassen, gode råd eller søger vejledning – er du mere end velkommen til at udfylde nedenstående formular. Har du andre spørgsmål, kontakt da Lisbeth Kjær på telefon 40 42 73 52 eller mail likj@varde.dk.

Vi glæder os til at sætte Vi i Naturen i søen sammen med dig!