Hvad er de markante markeringer for visionen - og hvor kan du deltage

VI HENTER OPLEVELSER I NATUREN

 

 • 6. Maj 2018

  Skovens dag

  Ta’ familien med i skoven til dette års udgave af Skovens Dag. Der vil være aktiviteter og naturoplevelser for hele familien i alle aldre. Kom og oplev skoven på vej ind i den smukkeste tid i Gulddalslund ved Skovlund, Ølgod Byskov og i Varde i Sdr. Plantage.

  Se begivenhed →
 • 27. maj 2018

  Nationalpark dag

  Vær med når vi fejrer nationalparkdagen i unikke og smukke omgivelser ved Ho Bugt og Nyeng. Gennem en skæv og anderledes oplevelse sætter vi fokus på Vadehavet, der udover at være nationalpark også er Unesco verdensarv. 

  Se begivenhed →
 • 19. august 2018

  Varde Å Dag

  Varde Å er helt speciel; tidevandsreguleret og en del af Nationalpark Vadehavet. Kom og vær med ved Varde Å Dag, der byder på en strøm af aktiviteter og kulinariske ople­velser for børn og voksne. Det foregår langs åen ved Hodde, Varde, Janderup, og Ho Bugt/Kjelst.

  Se begivenhed →
 • 9. september 2018

  Karlsgårde dag

  Aktivitets- og oplevelsesdag for hele familien, hvor et hav af foreninger for 11. gang står for et væld af naturoplevelser og fysiske udfordringer – både til vands og til lands. Det foregår på den 7 km. lange sti rundt om Karlsgårde Sø. Dagen er samtidigt Naturens Dag med temaet: Mangfoldig­hed i naturen.

  Se begivenhed →
 • Uge 42

  Naturparkuge

  Brug efterårsferien på at udforske Naturpark Vesterhavet, der byder på masser af spændende arrangementer fra Blåvand i syd til Nymindegab i nord. Oplev den store variation, som det unikke naturområde rummer.

  Se begivenhed →
 • 31. oktober 2018

  Halloween i det gamle Varde Sommerland

  Græskar, uhygge og gys i mørket. Det gamle Varde Sommerland danner igen en stemningsfuld ramme om Vardes største Halloween-arrangement. Oplev gyserhistorier og mørkevandringer rundt i Sommerlandet opdelt i forskellige grader af uhygge, lige fra ekstrem skrækgaranti til blide forskrækkelser for sarte sjæle.

  Se begivenhed →

Bliv inspireret

Se hvordan andre har brugt visionen i praksis og bliv inspireret.